- BOEK -

Hotel Hartzeer

Hét boek over liefdesperikelen, van de eerste kus tot de meest recente echtscheiding

Wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor
een slagveld de liefde kan zijn.

Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien als relatiegedoe, het uitmaken, en bedrogen en verlaten worden. Het liefst demp je de pijn met allerhande middelen en trucjes, maar daardoor mis je wel een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Een gebroken hart geeft je de kans om oude trauma's en verborgen schatten naar boven te halen en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. En wat het betekent om lief te hebben.

In Hotel Hartzeer delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen, praten ze met experts als Margriet Sitskoorn, Roos Vonk en Connie Palmen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen.

Het boek Hotel Hartzeer van Susan Smit en Marion Pauw was mijn bijbel. Mijn hulpboek bij liefdesverdriet. Het was alsof iemand in mijn hoofd had gekeken en had opgeschreven wat ik voelde. Het gaf mij het vertrouwen: ik raak nu even de bodem, maar ik kom er weer uit.

Vrouw

Wijze woorden, persoonlijke ervaringen, troost en humor. Net wat je nodig hebt in zware liefdestijden.

Margriet

Ik weet nu dat Susan Smit en Marion Pauw echt de leukste schrijfsters van Nederland zijn en hun nieuwe, gezamenlijke boek Hotel Hartzeer is daarvan een mooi bewijs. (..) Grappig, hilarisch en af en toe ook schurend.

Marianne Verhoeven in ZUS
LEBOWSKI NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en events met de nieuwsbrief van Uitgeverij Lebowski...